Ce doresc

Imi doresc o casa . PVO7SCAHY2S9ICAVCF7W7CAQ3OD91CATHVBCJCAN2YGM2CA6IDLN6CA4KX87NCAC6BSAECA3KZ52QCA8MTBKOCAQJUAYOCAGPT217CA6AV6UDCAP3B1ALCAJYAG1RCAZGWD3SCAUDYZPRCADLAA1LCARKO31Eana aici totul banal……..

Vreau sa am robinet cu senzor de miscare la chiuveta din baie. Pentru ca dimineata dau drumul la apa in chiuveta. Si ea curge asa de cand intru in baie si pana ies. Stiu, e oribil!!!! Dar e incredibil de greu, ciufuta cum sunt dimineata, sa tot opresc apa pana termin de frecat dintii, sau pana investighez ce dracu mi-a mai iesit pe fata, sau pana imi fac parul si imi aduc aminte ca elasticul de par verde e prin dormitor pe undeva……..Asa ca apa curge fara rost.

Daca am scari vreau ca fiecare scara sa fie un sertar ( nu mai  cumpar pantofar pentru ca bag toti papstairsstorage[1]ucii acolo!!!!!!!!) Bine asta e mult mai greu de realizat ! Cine dracu imi face scarile asa??????

uscatorCea mai importanta si mai misto dorinta este sa am o camera  de maxim 6 metri patrati lipita de bucatarie :SPALATOR. De ce lipita? Sa am acces la apa si la scurgere pentru masina de spalat. Tot aici as vrea sa tin cosul de rufe murdare, masina de spalat, masa de calcat ( tot timpul deschisa) , si toate ustensilele pentru curatenie ( aspiratorul, galeti, mop). Peretii as vrea sa ii acopar cu raftulete si cosulete.

La etaj, chiar peste acesta incapere, sa fie dormitorul mare unde sa am un burlan, pe care sa arunc hainele murdare direct in cosul de rufe de jos din SPALATOR.

Si ca sa nu divortez niciodata vreau in bucatarie o masina de spalat vase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ordine

Ti-ai cumparat o locuinta? Doar cand incepi sa mobilezi realizezi ca nu ai luat o gramada de aspecte in calcul.

Unde dracu o sa pastrezi aspiratorul sa nu se vada? Dar masa de calcat si uscatorul de haine? Unde pastrezi mainele uscate pe care trebuie sa le calci si nu poti sa le pui inca in dulap la loc?

asa de calcat

Unde pastrezi saltelele de plaja, pomul de plastic ( sper ca macar la asta te-ai gandit!!- PLASTIC) , ornamentele de Craciun si de Paste?

Unde pastrezi galeata( sper ca nu in baie!!!!!!!!!!) , mopul , matura etc?

Gentile de calatorie ( toata lumea are asa ceva) si cutiile de la produsele electonice inca in garantie ( sper ca nu pe dulap)?

si arata si mistoSi daca e mic apartamentul tau nu ezita sa folosesti si tavanul.ce tare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s