stilldesigningmylife

stilldesigningmylife August 12, 2009

Filed under: tampenii.....,Uncategorized — Raluca Negrila @ 12:52 pm

stilouViata e ca o casa goala pe care ajungi sa o ai cum ti-e norocul. Daca te-ai nascut cu pedigree sau nu, daca ai fost in momentul potrivit la locul potrivit, etc . Asa e cu viata : te nasti unde se nimereste.

Dar ce faci in interior- pereti, mobila, culori, lumina e problema ta. Tine doar de tine.Si cum tot timpul amenajezi si schimbi prin casa , arunci si cumperi altele noi, muti , combini, asa si in viata.

Atat de mult seamana una cu alta! Practic respecta reguli asemanatoare.NU37GCAYHGEPKCAWDX664CA3XO4X8CAXJHR5QCAMNES4CCAEZ556ECAR6SVB1CAAK4L5MCAOE4UGJCAORO8MZCA9Z3B51CAD02E37CA33L1D3CA6U7JONCA0R5WZPCA10DD5FCACVQLNCCAPTVJ56CARXWCTP

Poti sa apelezi la un designer sa iti amenajeze apartamentul. Si asa nu faci greseli elementare, sa te trezesti ca nu ai loc de dulap in dormitor, ca nu poti sa bagi canapelele pe care le-ai cumparat in casa, ca nu ai nici o priza unde ai mai multi roboti in bucatarie, ca ai respectat un stil in toata casa, etc. Tot asa ai putea sa asculti de mama si sa nu faci aceleasi greseli pe care le-a facut ea, sa ai incredere ca nu e bine cum vrei tu ca e mai bine cum zice ea.

Dar nuuuuuuuuuuuuuuuu! Raspunsul pentru amandoua este: Eu cred ca stiu mult mai bine ce imi trebuie mie! Nu trebuie sa ma inveti tu pe mine ce sa fac!

Poftim si da cu capul aici! Ma rog, explicatia e urmatoarea: Asa inveti!!!! Cate tipuri de rigips exista dar si cate tipuri de prieteni sunt pe lumea asta.

Merita sa inveti? Pana la urma la ce ajuta?

Si tot amenajatul se termina  doar la cei care  capituleaza si  se impaca cu gandul ca asta e maximul care se poate face sau pe care si-l doresc. 

eaLa mine problema sta in felull urmator: I’m still designing my life…………………………………                                                                                                                                                                                 Sunt intr-o pasa proasta. Probabil la o rascruce ( asa suna poetic) . Probabil toti suntem la un moment dat in starea asta. Si dupa o perioada uitam , ne linistim si credem ca s-a rezolvat.

Din pacate doar am inchis dulapul, nu am facut si ordine…………………………….. OSAM3CAXCTKDPCAL1XCQPCA3YUTXGCAWUEOSECARFGPJWCAEW6UCSCA64VZZSCAXUO00RCAW9FVZECANLTTZ1CAY1P4RECAN935LUCA5W8ND8CA4A3LJSCAEV6PGTCAAYU9JVCAPHEMBBCA446HEVCA26LK5VSuna stupid dar functioneaza. Cand am stari tampite si totul in jurul meu o ia razna fac ordine, clasific obiecte, intamplari in timp si ca prin minune intre haine si tone de obiecte personale gasesc solutii la problemele existentiale.

Nu stiu unde am auzit asta:  ” sa incapa lucruri noi trebuie sa scapi de cele vechi”. Si se potriveste si are sens pentru tot. La general: daca incerci sa le rearanjezi descoperi ca intra  mai multe, daca le studiezi decoperi ca de unele nu mai ai nevoie si incurca doar, daca le probezi descoperi ca nu mai iti sunt bune,daca le dai le simti lipsa etc. La fel si viata………. eu una deschid dulapul dimineata si ce gasesc imbrac, nu caut mai in spate. practic rotesc aceleasi si aceleasi  haine. ……

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s